vineri, 5 decembrie 2008

ASII la Durau

Si a venit si vremea excursie: 28-30.11.2008. Prima excursie ASII cu noii recruti - boboceii anului 2008. De asemenea si prima mea excursie :P cu ASII.
Oana a organizat si a facut rost de cazare super fain, super luxos cu 70 ron - 2 nopti + mic dejun pe ambele dimineti; si de transport: 40 ron - dus-intors.
Odata ajunsi acolo, ne-am cazat, am mai stat un pic, am mancat si apoi am plecat in recunoastere prin statiune. Am ajuns intr-un final pe o partie unde care mai de care: unii au facut ingerasi, altii bulgareala, altii plonjoane prin zapada ;))
Mai spre seara am pornit si ne-am adunat toti intr-o camera in ideea de a juca un Poker Texas, dar nu am mai apucat... si pana la finalul serii, am reusit sa facem totusi un fel de discoteca pe holul de la etajul 3. veselie...;))

A doua zi, ne-am trezit, am luat micul dejun, iar apoi la ora 11 am plecat spre Duruitoarea. Am pornit in confruntarea cu muntele 21 de persoane, dar pana la final am ajuns 13 pana la cascada. Mai intai au abandonat un grup de fete, iar mai apoi au mai renuntat 2 persoane care in drumul de intoarcere au facut un om de zapada foarte dragut.

Drumul frumos, plin de zapada, dar nu periculos asa k Duruitoarea, desi putin seaca, era extrem de frumoasa, acoperita de zapada si de turtzuri. Foarte fericita ca am reusit sa ajungem la cascada: nota 10 pentru toti "supravietuitorii" >:D<

In seara zilei a doua, am inchiriat salonul de la parterul hotelului si am inceput seara prin jocuri de carti, in special de Poker Texas si prin jocul de Boltz ( practicat numai de fete ), iar apoi prin jocul Mim, dar am sfarsit prin zbantzuiala la maxim :P >:D< iar the party people au stat pana la inchidere ( pan l 2 ) :P Apoi am continuat distractia in camera mea, unde am facut un pijama party alaturi de Miha, Otilia, Emi si Dana, dar si alaturi de prezente ocazionale ale altor persoane. The best night ever unde am stat pana pe la 3juma dansand incontinuu. Dupa o mica tentativa de juma de ora de somn, m-am trezit si am mai stat la taclalele cu catziva bobocei si am terminat prin a sta pana aproape de 8 dimineata treaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu