sâmbătă, 4 decembrie 2010

Craciun din inima de student 2010

Ca în fiecare an, în preajma Crăciunului, Asociaţia Studenţilor Informaticieni Ieşeni organizează evenimentul caritabil "Crăciun din inimă de student”.

ASII vă propune prin acest bal de caritate ajutorarea celor pentru pentru care Sărbătorile nu mai reprezintă un prilej de bucurie în familie, ci un alt motiv de îngrijorare, din cauza neajunsurilor.

În acest an vă invităm să ne unim forţele pentru Gogu Loredana, o fetiţă înscrisă la Centrul de zi pentru Copii şi Tineret “Don Bosco” din Iaşi. Loredana provine dintr-o familie cu doi copii, locuieşte într-o cameră dintr-o casă dărăpănată şi-i lipsesc până şi apa curentă şi curentul electric.

Pentru un zâmbet de-al ei organizăm, pe data de 11 decembrie 2010 la Ateneul Tătăraşi, balul de caritate aflat la a 7-a ediţie, la care va invităm cu
mare drag.

Efortul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Va promitem un spectacol din care nu vor lipsi colindele interpretate de corul studenților de la Medicină, dansul, baletul acompaniat de suavele sunete ale harpei.

De asemenea, veți avea parte de un moment de magie de neuitat alături de Mydas, de câteva acorduri de chitară interpretate de Albert CASANDRIUC, iar la final de un concert al trupei rock Nivelul II.

Mai multe detalii puteţi găsi pe situl oficial al evenimentului: www.caritate.asii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu