duminică, 18 aprilie 2010

Concursul national de fotografie DigiPhoto

Anul acesta Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni organizează cea de-a VI-a ediție a concursului online de fotografie digitală DigiPhoto, reușind astfel să ducem tradiția mai departe.

Participa la concursul online de fotografie digitala DigiPhoto 2010!


Tu cum vezi lumea?

De-a lungul vieții socializezi cu diferite persoane, cu unele închegi relații de prietenie, cu alții stabilești relații profesionale, dar primele legături care le ai sunt cele de familie: cu mama, cu tatăl, cu bunicii…Pe măsură ce crești, descoperi iubirea. Dar nu numai atât! Zi de zi observăm lumea ce ne înconjoară, natura, animalele…și observăm tot felul de legături. Te invităm să lași imaginația să exploreze noi moduri de a ilustra cele 4 teme propuse pentru anul acesta pentru a afla cum vezi tu lumea.

Pic your world!

Te îndemnăm să îți alegi tu lumea prin fotografie și de aceea am propus temele astfel încât să îți lase frâu liber creativității: Curaj, Conexiuni, Paralelism și simetrie, iar ca o noutate în acest an, nelipsita secțiune de Manipulare digitală de fotografie, va avea o temă proprie și anume Șah mat, unde am vrea să te vedem cum surprinzi diverse situații limită în care suntem puși constant atât noi oamenii, cât și restul viețuitoarelor. Abia așteptăm să vedem viziunea ta asupra lumii ce ne înconjoară și sperăm ca temele să te inspire să creezi opere demne de locul I care să îi impresioneze pe membrii juriului: domnii Ozolin Dușa, Radu Aneculaesi de la Proimage și Adrian Cuba de FocusMariaj.

Așa că ai o nouă misiune: să fotografiezi, să uploadezi începând de pe 26 aprilie până pe 16 mai și să câștigi. Pregătește-ți aparatul de fotografiat și fii cu ochii pe DigiPhoto: fie pe site, pe blog, pe contul de twitter sau pe cel de facebook.


Pentru promovarea ediției a VI-a a concursului național de fotografie digitală DigiPhoto puteți folosi unul din codurile de mai jos pe pagina dumneavoastră, iar pentru a avea asigurat link pe pagina siteului oficial al concursului către voi tot ce trebuie să faceți e să îmi trimite-ți un email :D

Participa la concursul online de fotografie digitala DigiPhoto 2010!



Participa la concursul online de fotografie digitala DigiPhoto 2010!



Participa la concursul online de fotografie digitala DigiPhoto 2010!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu