marți, 27 aprilie 2010

Concurs “PR pentru o zi” organizat de cei de la Evenimente Studențești

Cei de la Evenimente Studențești vă invită să participați la un nou concurs fulger destinat în special celor interesați de relații publice, iar premiul constă într-un loc la gratuit la workshop-ul “PR pentru o zi” organizat de VON Consulting la Iași în data de 29 aprilie 2010.

Ca să participați trebuie să găsiți o modalitate de promovare online a acestui workshop. Poate fi pe blogul personal, pe Twitter, pe Facebook, etc. Postați un link sau “dovada” (ex: printscreen) înscrierii în concurs drept comentariu la acest articol până pe data de 28 aprilie ora 12:00.

Creativitatea va fi premiată cu un loc la workshop, iar câștigătorul va fi anunțat în aceeași zi.

Prezentare eveniment

Pe parcursul zilei vor fi abordate subiecte precum: strategia de comunicare în cadrul unei organizații, realizarea unei campanii de relații publice și managementul situațiilor de criză. Temele vor fi susținute de exerciţii practice astfel încât participanții să experimenteze într-adevăr o zi din viața unui specialist PR.

Workshopul va fi susținut de Georgiana Alexandrescu, profesor colaborator în cadrul departamentului de Comunicare și Relații Publice al Universității Al. I. Cuza Iaşi, cu experiență atât în mediul academic cât și în cel privat.

Mai multe detalii și agenda workshopului sunt disponibile aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu