marți, 29 ianuarie 2008

Filme

Aici voi incepe eu o lista cu filmele mele preferate :P

Primul ar fi If Only care cred k d orikte ori l-as vedea, tot de atatea ori as plange. Prea bestial filmul - drama romantica 2004 cu Jennifer Lowe Hewitt !
Dupa ce prietena lui, Samantha, moare intr-un accident de masina dupa ce au avut o cearta si aproape s-au despartit, Ian are ocazia sa retraiasca acea zi din nou in speranta k va putea schimba ceea ce a condus la moartea ei!



Un alt film ar fi Just like heaven - fantasy/romance 2005 cu Reese Witherspoon! Adorabil film de asemenea; si l el am plans si m-a facut s visez ink odat l taramuri indepartate! [ aka iubire&stuffs ]
Elizabeth este o doctorita care isi petrece tot timpul lucrand la spital, pana cand are un accident de masina. Peste 3 luni, David inchireaza apartamentul ei si incepe s fie bantuit d fantoma acesteia; fiind singurul kre o poate vedea si convine pana la urma sa o ajute sa isi dea seama ce s-a intamplat cu ea si cine e de fapt. In final, afla ca ea este in coma de 3 luni si urmeaza a fi deconectata de la aparate..



Un alt film ar fi Sydney White si cei sapte tocilari.. Un fel de Alba ca Zapada si cei 6 pitici ai vremurilor moderne. Un alt film tipic pentru adolescenti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu